Rreth Nesh

BELI TRAVEL 

Beli Travel nga viti 1992 është partneri juaj kryesor në udhëtimet për në Shqipëri, Zvicër e më gjerë. Agjensioni ynë ka si qëllim plotësimin e dëshirave të udhëtarëve të saj, dhe në plan të parë kemi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve. Me Beli Travel ju keni mundësi të pafundme zgjedhjesh.Agjensioni ynë ofron shërbim udhëtimi me autobus, aviobileta , aranzhmane turistike si dhe udhëtime me tragete.Cilësia e shërbimit dhe çmimet konkuruese në treg na kanë bërë lider në Kosovë dhe më gjerë.
Since 1992 Beli Travel is your main travel partner to Albania , Switzerland and beyond . Our agency's goal is to meet the desires of it's passengers with health and welfare of clients beeing primary . While traveling with Beli you have endless varieties of choices.Our agency provides bus service ,plane tickets , travel arrangements and ferry trips .Quality of service and competitive prices have made us the market leader in Kosovo and beyond .

 

Rezervo online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes