Udhëtime dhe aranzhmane

Aranzhmane turistike 

Fundjavë në Turqi

 STAMBOLL

CITY BY MOLTON HOTEL 4*TAKSIM

🛫🛫Nisja me datën 22.12.2017🛫🛫
🛬🛬Kthimi me datën 24.12.2017🛬🛬
199€ Për person në dhomë dyshe
Akomodimi në hotel me mëngjes
2 Netë/3 Ditë
---------------------------------------------------
Në çmim janë të përfshira:
✈️Biletat e avionit me Turkish Airlines Prishtinë - Stamboll - Prishtinë
🚌Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport🚌
Taksat e aeroportit
Akomodimi në Hotel 
Corner City Room
-----------------------------------------------
Na kontaktoni:
+381 38 610 699
travelagencybeli@hotmail.com

Rezervo online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes