Mavrovë & Bansko

Bansko dhe Mavrovë

Bansko

CASA KARINA HOTEL 4*

Data 28.01 – 01.02.2018 ->145 EUR personi (4 nete)

Data 03.02 – 10.02/ 10.02 – 17.02/ 17.02 -24.02 -> 249 EUR personi (7 nete)

Perfshihet:

-Akomodimi ne hotel,

-Mengjesi dhe darka,

-Fasilitetet e hotelit,

-Taksa turistike.

Na kontaktoni:

+381 38 610 699

travelagencybeli@hotmail.com

Mavrovë

 

BISTRA  HOTEL

Ofertë speciale për muajin Shkurt!

Vetëm 45 Euro nata për person

Të përfshira në cmim:

Mëngjesi dhe darka

Pishina,Sauna,Fitnes,Qendra Sportive

Taksat

Rezervo online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes