Linjë e rregullt KOSOVË-ZVICËR-KOSOVË

ZVICËR - KOSOVË - SHQIPËRI - ZVICËR

ZVICËR - KOSOVË - SHQIPËRI - ZVICËR

OFERTË SPECIALE

OFERTË SPECIALE

PRISHTINË - TIRANË - PRISHTINË

PRISHTINË - TIRANË - PRISHTINË

Cdo ditë

KOSOVË - ZVICËR

KOSOVË - ZVICËR

Cdo të shtunë

ZVICËR - KOSOVË

ZVICËR - KOSOVË

Cdo të premte

Beli Travel

Beli Travel

Linja të rregullta për Zvicër

KOSOVË - ZVICËR - KOSOVË

KOSOVË - ZVICËR - KOSOVË

Rezervo online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Linjë e rregullt KOSOVË-ZVICËR-KOSOVË

Udhëtime të rregullta me autobus në disa destinacione.

Shiko më shumë

Avio bileta në të gjitha destinacionet sipas kërkesës tuaj.

Shiko më shumë

Arazhmane verore në rivierat më të njohura turke , greke.

Shiko më shumë

Autobus me qera në të gjithë Europën.

 SHIKO MË SHUMË

 

189

Hotel me mëngjes

Biletë aeroplani

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Fundjavë në Stamboll

Çdo fundjavë në Stamboll , në të gjitha hotelet !

Shiko më shumë

Linja të rregullta me Autobus për Zvicër

Beli Travel operon rregullisht me udhëtime në Zvicër përmes dy linjave :

KOSOVË-SHQIPËRI-ITALI-ZVICËR dhe

KOSOVË-SERBI-ZVICËR 

Rreth nesh

Beli Travel nga viti 1992 është partneri juaj kryesor në udhëtimet për në Shqipëri, Zvicër e më gjerë. Agjensioni ynë ka si qëllim plotësimin e dëshirave të udhëtarëve të saj, dhe në plan të parë kemi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve. Me Beli Travel ju keni mundësi të pafundme zgjedhjesh.

Agjensioni ynë ofron shërbim udhëtimi me autobus, aviobileta , aranzhmane turistike si dhe udhëtime me tragete.

Cilësia e shërbimit dhe çmimet konkuruese në treg na kanë bërë lider në Kosovë dhe më gjerë. 


Since 1992 Beli Travel is your main travel partner to Albania , Switzerland and beyond . Our agency's goal is to meet the desires of it's passengers with health and welfare of our clients being primary . While traveling with Beli you have endless varieties of choices.

Our agency provides bus service ,plane tickets , travel arrangements and ferry trips .

Quality of service and competitive prices have made us the market leader in Kosovo and beyond .

Shiko më shumë

Aranzhme turistike në të gjitha sezonat 

DUBAI

STAMBOLL

BANSKO

MAVROVË

ANTALYA

MALDIVE

THAILAND

Shiko më shumë